Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın baplarının ivedi bir durumda lakinçlandığı kabilinden performans göstermesini tedarik etmek karınin uygun kurulum, mazbut bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaa hattı sağlamlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye çıkmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın yangın kapısı bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page